theflowerguy.ro Web analytics

aranjamente mese rotunde

Flori Nunta Biavati – Elegant wedding

Mirii si-au dorit flori pentru nunta astfel incat sa dea un aer elegant salonului. O nunta pe placul nostru, organizarea si colaborarea cu mirii fiind dintre cele ai facile. O nunta cu un design elegant dar nu si exagerat prin costuri. Aranjamentele florale s-au incadrat in buget si cu toate acestea locatia s-a inundat de mirosul florilor si eleganta lor.

Aranjamentele florale de la mesele invitatilor au fost realizate in tonuri neutre, pe vase inalte transparente. Restul florilor,  buchetele cocardele si lumanarile, cu accente de albastru si violet. S-a decorat foisorul cu drapaj si aranjamente florale, iar la intrare fiecare stalp a fost decorat cu cate un aranjament. Mireasa a avut ideea interesanta de a asorta buchetul cu pantofii care au fost alesi cu mare atentie intr-o nuanta de albastru electric. Overall…o nunta extrem de reusita intr-o locatie de vis, realizata cu un buget mai mult decat decent.

Un punct de vedere personal: Cand va hotarati sa va organizati nunta, luati in calcul bugetul de care dispuneti si comparati toate costurile nuntii vs cat se ofera darul. Nu doar ca nu veti iesi in pierdere, dar veti reusi sa organizati o nunta perfecta asa cum va doriti.

Ne dorim ca pe viitor sa mai avem parte de astfel de provocari.