theflowerguy.ro Web analytics

IMG_2468

Buchete Mireasa Nasa

Stim cat de important este buchetul pentru o mireasa, asadar acordam o atentie deosebita cand vine vorba de alegerea cromaticii, a florilor si a stilului. Realizam pe comanda buchete de mireasa, buchete de cununie, buchete de nasa. Adaptam si asortam buchetul cu personalitatea ta. Fie ca iti doresti un buchet clasic sau unul nonconformist, noi il putem realiza. Lucram cu o varietate foarte mare de flori, iar la comenzile date din timp, iti garantam rezutate perfecte.

Buchete cadou si Buchete mireasa.

Realizam pe comanda buchete sau aranjamente florale cu livrare rapida acasa sau la birou. Da-ne mai multe detalii despre persoana careia vrei sa-i faci o surpriza, si noi iti vom personaliza buchetul. Fie ca vrei sa comanzi clasicul buchet de trandafiri, fie ca vrei un aranjament deosebit cu plante exotice, noi vom incerca sa transmitem mesajul tau prin textura, naturaletea si combinatia florilor alese. La comanda aranjamentele sau buchetele, pot fi livrate in vaze, suporti, cutii sau cosuri.

Pe parte de cromatica si tematica a buchetului discuti cu noi. Ne spui bugetul de care dispui, iar noi ne incadram in cerinte.