theflowerguy.ro Web analytics

Flori Nunta

Flori Nunta Ieftine Bucuresti

Alina & Radu – “Late summer wedding”

Cei doi au ales ca flori pentru nunta o cromatica de toamna. Au spus ca doresc flori ieftine dar frumoase, aranjamentele au iesit deosebite si nici o clipa nu te duceau la impresia de ieftin.

Nu florile au fost ieftine neaparat, ci alegerea lor a condus la final costuri mai mici. Ne orientam, analizam variantele, si alegem ce este mai potrivit in bugetul pe care ni-l dai. Cu un decor contrastant, au optat pentru culori tomnatice si flori variate aducand culoare locatiei si un aer prietenos. O nunta nu doar cu flori ci si cu foarte multe culori si elemente care te duc cu gandul la roade inbelsugate. Tartacutele, castanele si merisoarele sunt doar o parte din decorul care a incantat privirile.

A fost o nunta delicata in care decorul a adus un plus de poveste, a conturat frumos personalitatile mirilor. Pentru buchete si lumanari s-au ales nuante tari, contraste si texturi potrivite. Decorul a fost unul mirific invaluit in nuantele naturii.

O astfel de nunta de toamna poate fi realizata cu un buget mediu, aranjamentele de masa pot fi realizate pe suporti de dovleac. O alta idee draguta este sa folosim mini tartacute pentru a plasa cardurile sau chiar ca si marturii.